Renovlies behang in Leiden: duurzaam en betaalbaar!

Verzekerd van een strak resultaat

In Leiden en naburige gebieden biedt Spuitconcurrent de beste prijs-kwaliteitverhouding voor hoogwaardig renovlies behang. We maken uitsluitend gebruik van topkwaliteit renovlies behang en beloven een professionele en foutloze afwerking in uw huis. Renovlies behang geeft u de uitstraling van stucwerk zonder de hoge kosten. Het is een prachtig en betaalbaar alternatief voor traditioneel stucwerk in Leiden. Ontdek onze tarieven en vraag direct een offerte aan voor een prachtige en betaalbare oplossing!

Duidelijke kosten, zonder verassingen

Hoogwaardige kwaliteit voor langdurig plezier

Met meer dan 15 jaar ervaring en een klanttevredenheidsscore van 9,8 staan wij klaar om aan uw behoeften te voldoen! Laat ons uw project uitvoeren!

* Onze prijzen gelden voor oppervlaktes vanaf 150 m², in één verfkleur en zijn excl. BTW.
Bij woningen ouder dan 2 jaar is de BTW slechts 9%.

Basis

Muren behangen en sausen

Diensten

 • Schuren
 • Behangen
 • Sausen
 • Inwendige hoeken kitten

Latex

 • Heerenlux latex
 • Schrobklasse 1
 • 2 lagen met 100% dekkingsgarantie

€16,50* per m2

Maatwerk

Alles is mogelijk

Minder dan 150 m², meerdere kleuren, de vloer af laten plakken of andere wensen? Ook dan bent u bij Spuitconcurrent aan het juiste adres!

Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan, dan doen wij u een passend voorstel.

Waarom kiezen voor renovlies behang?

Renovlies behang is de perfecte keuze voor zowel bestaande als nieuwbouwwoningen:

1. Naadloze afwerking: Renovlies behang staat bekend om zijn perfecte, naadloze afwerking. Het verbergt kleine oneffenheden en scheurtjes, waardoor uw muren er strak en gestuct uitzien

2. Isolatie en geluiddemping: Dankzij de dikte van het renovlies behang profiteert u van extra isolatie en geluiddemping, wat bijdraagt aan het comfort en de rust in uw huis.

3. Snelle installatie: Onze ervaren vakmensen zorgen voor een efficiënte installatie, zelfs over bestaand stucwerk. Vaak zijn we binnen een dag klaar.

4. Milieuvriendelijk en hypoallergeen: Renovlies behang is milieuvriendelijk en hypoallergeen, waardoor het een gezonde keuze is voor uw gezin.

5. Duurzaam en stootvast: Dit type behang is duurzaam en bestand tegen stoten, waardoor het uw muren beschermt.

Offerte op maat

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave? Vul dan het onderstaande formulier in.
Wij reageren zo snel mogelijk met een offerte op maat.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bij renovlies behangen draait alles om detail

Onze ervaren vakmensen besteden altijd aandacht aan elk detail van het project:

 • Voorbereiding: We zorgen ervoor dat de ondergrond schoon, droog en vrij van vet is.
 • Nauwkeurige installatie: Het aanbrengen van renovlies behang vereist precisie. We garanderen een strakke installatie zonder luchtbellen voor het beste resultaat.

  Flexibiliteit: Renovlies behang kan zowel op muren als plafonds worden aangebracht.

   

Wat is renovlies behang?

Renovlies behang is een slimme oplossing voor het verbeteren van de uitstraling van muren in zowel oude als nieuwe woningen zonder de kosten van stucwerk. Dit behang bestaat uit vinyl of papier dat op een vlies is aangebracht en valt onder de categorie glasvezelbehang.

Het belangrijkste doel van renovlies behang is het verbergen van oneffenheden, scheuren en krimpscheuren die vaak voorkomen op muren. Dit is vooral handig in nieuwbouwwoningen, waar muren nog vochtig kunnen zijn en scheuren kunnen ontstaan. Het behang absorbeert het vocht en camoufleert deze scheuren effectief.

Kort samengevat, renovlies behang is een voordelig alternatief voor stucwerk, geschikt voor zowel renovatie als muurafwerking in zowel oude als nieuwe gebouwen. Het biedt een betaalbare manier om muren er strak en netjes uit te laten zien zonder de noodzaak van dure herstelwerkzaamheden.

Wat is het verschil tussen glasvezelbehang en renovlies behang?

Hoewel beide behangen sterk en duurzaam zijn, biedt renovlies behang een gladdere finish zonder de kenmerkende structuur van glasvezelbehang.

Waarom een specialist kiezen voor renovlies behangen?

Een specialist zorgt voor een naadloze afwerking en voorkomt zichtbare naden of luchtbellen, wat resulteert in muren en plafonds waar u jarenlang plezier van hebt.

Het eindresultaat is ons visitekaartje

We benaderen elke klus alsof we in ons eigen huis werken. Dus gebruiken we alleen de beste spuitapparatuur en verf van hoge kwaliteit. We gaan graag ook voor uw huis, VvE of bedrijfspand aan de slag.

Zeer vriendelijke heren. Telefonisch goed bereikbaar en ze geven goede informatie. Ze zijn snel en nauwkeurig en wat ze zeggen komen ze na. Wij zijn heel erg blij met ons mooie witte plafond.

Anne-Pauline Grotenhuis

spuitconcurrent-Anne-Pauline-Grotenhuis

Mannen!! Super bedankt voor het mooie afgeleverde werk! En dat op zo’n korte termijn! Iets extra’s meenemen/doen was voor jullie geen probleem. Wij zijn super tevreden en raden jullie dan ook bij iedereen aan! Groetjes Joey & Jacqueline

Jaqueline van der Baan

spuitconcurrent-Jaqueline-van-der-Baan

Dank voor de koffie, gezelligheid en natuurlijk niet te vergeten het prachtige resultaat!

Xandra van Saarloos

spuitconcurrent-sandra-van-saarloos

De heren hebben bij de woonkamer gespoten ben zeer tevreden over het eindresultaat en het snelle werk en uitstekende service.

Brigitte Puts

spuitconcurrent-brigitte-puts

Mannen, wat een topwerk!! Onwijs bedankt voor ons strakke plafond en het herstellen van ons broddelwerk!!

Floris Veenis

spuitconcurrent-floris-veenis

Ons huis ziet er supermooi uit dankzij de professionele en gezellige heren van spuitconcurrent! Ze leveren goed werk, werken netjes, geven goede adviezen, zijn goed bereikbaar en brengen humor mee. Mannen, onwijs bedankt

Hinke Nijman-Vermeulen

spuitconcurrent-Hinke-Nijman-Vermeulen

Mannen super bedankt voor het mooie spuitwerk in ons huis. Het is heel mooi geworden en dat in een paar dagen tijd. Groetjes Derek en Samantha

Samantha Starink

spuitconcurrent-Samantha-Starink

Heel erg bedankt voor het wederzijdse vertrouwen en het topwerk dat jullie in ons huis hebben verricht! We zijn erg tevreden. Fijn dat het op korte termijn kon en dat jullie zo snel klaar waren (en dan toch nog zo netjes!) Zeker een aanrader!! Groeten, Tamara & Thijs

Tamara Baarslag

spuitconcurrent-tamara-baarslag

Topwerk mannen super bedankt! Groet, Bianca en Joris

Joris Kraak

spuitconcurrent-Joris-Kraak

Deze website gebruikt analytische cookies om het gebruiksgemak te vergroten.

Ok