Renovlies behangen

Wilt u een mooie én duurzame keuze voor op uw wanden en ook kleine scheuren en oneffenheden verbergen? Dan is renovatiebehang de juiste keuze. De vakmannen van Spuitconcurrent helpen u hier graag bij. Dit renovatievlies is zowel voor bestaande bouw als voor nieuwbouw geschikt. Het voorkomt zichtbare scheuren, en maskeert ook kleine scheuren en oneffenheden. Om het helemaal af te maken sausen wij het renovliesbehang voor u in de gewenste kleur en kitten we de hoeken en randen netjes af.

Egaliseer met renovatievlies

Met renovliesbehang kunt u alle kanten op, het behang heeft namelijk een aantal unieke eigenschappen. Zo maskeert het lichte scheuren, prettig voor een nieuwbouwwoning waarin geen latexverf is gebruikt en de muren nog wat werken. Eigenlijk voorkomt u met dit behang dat de scheuren zichtbaar worden. Maar het is ook de ideale manier om oude muren er weer als nieuw uit te laten zien.

Onze vakmensen brengen het renovatievlies voor u aan. Ze bereiden de gipswand of de gepleisterde muur voor en gaan aan de slag. Door onze ervaring kunt u ervan uitgaan dat dit netjes en professioneel gebeurt. Het renovlies heeft verschillende mooie eigenschappen. Zo is het milieuvriendelijk en allergievrij. Daarnaast werkt het isolerend en brandvertragend. Ook is het sterk en stootvast. Genoeg redenen om te kiezen voor dit behang.

Verven op renovlies

Na het aanbrengen van het renovatie behang zien uw wanden er weer egaal uit. Wij sausen het renovliesbehang voor u in de gewenste kleur en kitten de hoeken en randen netjes af. Dit zorgt voor een perfecte en snelle afwerking, waardoor uw meubels binnen de kortste keren weer op hun plek staan.

spuitconcurrent-balken

Daarom Spuitconcurrent

  • Strakke latex afwerking van uw wanden en plafonds
  • Vakkundige en voordelige afwerking met renovlies
  • Vakschilders met meer dan 15 jaar ervaring
  • Ons hoogwaardige materiaal levert kwaliteit
  • Met zorg plakken wij alles keurig af
  • Bijna altijd binnen één dag klaar met de klus
  • Wanden en plafonds kunnen verschillen van kleur
Bekijk onze prijzen

Meer informatie?

Laat uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.